TJESTENINA S TUNOM U UMAKU OD RAJČICA
Tjestenina s tunom u umaku od rajčica
Rajčice su bogat izvor vitamina C koji je jako važan za
proizvodnju kolagena. Čak i samo jedna rajčica u vašem jelu može do 30 posto
pridonijeti proizvodnji kolagena.
Uživajte!
Tjestenina s tunom u umaku od rajčica
Sastojci:
• 2 konzerve pelata
• 2 konzerve tunjevine
• češnjak
• maslinovo ulje
• masline
• 400 g tjestenine (fusili ili penne)
Priprema:
Na malo maslinova ulja popržite češnjak.
Čim zamiriši dodajte pelate i kuhajte oko pet minuta.
Ocijedite tunjevinu i dodajte na pelate.
Posolite i promiješajte te kuhajte još pet minuta.
Dodajte masline i peršin.
Skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju.
Kuhanu tjesteninu prelijte umakom od tunjevine i pelata s
maslinama.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar