PIKANTNO POVRĆE S KOBASICAMA
Pikantno povrće s kobasicama
Povrće s kobasicama odlična je podloga za improvizacije, a u njega ide većina onoga što imate kod kuće, kao i sve povrće koje trebate potrošiti. Žanrovski negdje između variva i umaka, ovo će jelo biti još ukusnije nakon što prenoći u hladnjaku. Dobar tek!
Pikantno povrće s kobasicama
Sastojci:
- 60 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja, plus još (po želji) za posluživanje
- 8 talijanskih salsiccia (ili drugih svježih svinjskih) kobasica (oko 1 kg)
- 3 crvene paprike, narezane
- 2 srednja crvena luka, narezana
- 5 češnjeva češnjaka, narezanih
- 200 g brokule, narezane na komade od 2,5 cm
- 115 g špinata
- pahuljice ljute paprike, po ukusu
- 800 g pasiranih rajčica iz konzerve
- 45 g svježeg bosiljaka, nasjeckani listovi
- 10 ukiseljenih feferona, neocijeđenih
- sol
- svježe mljeveni crni papar
Priprema: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar