TOST SA GRAŠKOM I RICOTTOM - OMILJENI LJETNI DORUČAK






Priprema:

 

·        Odmrznite grašak. Pomješajte bosiljak, mentu, pinjole, maslinovo ulje i sol u pesto. Pomješajte pesto sa graškom. Ostavite u frižideru do serviranja.

·        Stavite sastojke za kremu od ricotte u ili blender i blendajte dok masa ne postane gusta, čvrsta i kremasta. Kremu prebacite u vrećicu i na vrhu vrećice izrežite malu rupu.

·        Narežite kruh dijagonalno tako da šnite budu dugačke. Tostirajte kruh na tavi s maslacem ili u pećnici.

·        Kruh namažite kremom od ricotte, ukrasite graškom, limunovom koricom, maslinovim uljem, solju i paprom.

·        Poslužite odmah.

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?

LOSOS I PESTO OD SJEMENKI BUČE