NAMAZ OD KOKOSA, LJEŠNJAKA I ČOKOLADE
Namaz od kokosa, lješnjaka i čokolade
Tko još može odoljeti
kombinaciji kokosa, lješnjaka i bijele čokolade? Ovaj spoj koji neodoljivo
podsjeća na raffaello mnogima je omiljeni, a u nastavku možete pronaći recept
za domaću verziju namaza koji možete koristiti u kolačima, za palačinke ili jednostavno
na kruhu.
Namaz od kokosa, lješnjaka i
čokolade
Sastojci:
- 100 g bijele čokolade
- 100 g pečenih lješnjaka
- 30 ml kokosovog ulja
- 30 g kokosa
Priprema:
- U blender stavite pečene lješnjake i 10 ml kokosovog
ulja pa dobro razradite, ali ne morate ih razraditi u glatku smjesu,
dovoljno je napraviti grubi maslac od lješnjaka.
- Otopite bijelu čokoladu s preostalih 20 ml kokosovog
ulja pa dobro promiješajte lješnjake i čokoladu, može ručno.
- Na kraju dodajte i kokos pa sve dobro promiješajte.
- Stavite u staklenku i ohladite.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar