OSLIĆ U UMAKU IZ PEĆNICE
https://skuhaj.story.hr/Recepti/Glavno-jelo/a1721/Recept-za-oslic-u-umaku-od-limuna.html
OSLIĆ U UMAKU IZ PEĆNICE
Sastojci:
• 4 fileta oslića
• 50 g maslaca
• 50 ml vrhnja za kuhanje
• 1 - 2 češnja češnjaka
• 1 žlica senfa
• 1,5 žlice limunova soka
• 1,5 žlica nasjeckanog luka
• 1 vezica peršina
Priprema:
Filete ribe posolite i popaprite pa ih složite u lim za pečenje.
Maslac rastopite pa pomiješajte s vrhnjem za kuhanje, limunovim sokom, senfom i mljevenim češnjakom te začinite.
Smjesu dobro promiješajte i prelijte ribu.
Pospite nasjeckanim lukom.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva od 10 do 12 minuta.
Na kraju jelo ukrasite nasjeckanim peršinom i kriškama limuna.
Primjedbe
Objavi komentar