ZAPEČENI KROASANI S JAJIMA, ŠUNKOM I SIROM
Zapečeni kroasani s jajima, šunkom i sirom
U današnjem užurbanom
ritmu života svi tražimo recepte koji su brzi, jednostavni, a opet ukusni i
hranjivi. Pronašli smo recept koji savršeno spaja praktičnost s domaćim
okusima, idealan je za doručak, brunch ili lagani obrok tijekom dana. Kombinacija jaja, šunke, sira i kroasana daje
sočan i bogat zalogaj koji će zadovoljiti i glad i nepce.
Zapečeni kroasani s
jajima, šunkom i sirom
Sastojci:
- 6
kroasana
- 12
jaja
- šunka
- ribani
sir
- sol,
papar, vlasac, začini po izboru
Priprema:
- Krosane
prerežite na pola i rasporedite ih u kalupe za muffine. Udubite sredinu
svakog kroasana.
- U
svaki kroasan ubacite 1 jaje te ga pospite nasjeckanom šunkom i naribanim
sirom.
- Pecite
u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva, 15-20 minuta.
- Nakon
15 minuta možete prerezati jedan kroasan da provjerite je li unutrašnjost
pečena.
- Pečene
kroasane pospite vlascem i poslužite još tople!
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar