SLANI PERECI S CIMETOM I ŠEĆEROM
Slani pereci s cimetom i šećerom
Ako volite kombinaciju
slatkog i slanog, imamo savršen snack za vas. Jedna od mnogima omiljenih
grickalica, slani pereci ili štapići, u novom gastro trendu dolaze u sasvim
novom izdanju.
Slani pereci s cimetom i
šećerom
Sastojci:
- 100 g
bijelog šećera
- 55 g
otopljenog maslaca
- 5
šalica pereca
- 1 1/2
žličica cimeta
Priprema:
- Zagrijte
pećnicu na 180 stupnjeva. Pleh obložite papirom za pečenje.
- Pomiješajte
šećer i cimet. Otopite maslac.
- Perece
stavite u veliku zdjelu, prelijte ih maslacem. Dobro promiješajte.
- Dodajte
im mješavinu šećera i cimeta i opet dobro, ali nježno promiješajte.
- Raspodijelite
perece po plehu i pecite oko 10 minuta.
- Kada
su pečeni ostavite ih u plehu da se ohlade, a zatim natrgajte i poslužite.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar