SLANI PERECI S CIMETOM I ŠEĆEROM





Slani pereci s cimetom i šećerom

 

 

Ako volite kombinaciju slatkog i slanog, imamo savršen snack za vas. Jedna od mnogima omiljenih grickalica, slani pereci ili štapići, u novom gastro trendu dolaze u sasvim novom izdanju.

 

 

 

Slani pereci s cimetom i šećerom

 

 

Sastojci:

  • 100 g bijelog šećera
  • 55 g otopljenog maslaca
  • 5 šalica pereca
  • 1 1/2 žličica cimeta

 

 

 

Priprema:

  • Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Pleh obložite papirom za pečenje.
  • Pomiješajte šećer i cimet. Otopite maslac.
  • Perece stavite u veliku zdjelu, prelijte ih maslacem. Dobro promiješajte.
  • Dodajte im mješavinu šećera i cimeta i opet dobro, ali nježno promiješajte.
  • Raspodijelite perece po plehu i pecite oko 10 minuta.
  • Kada su pečeni ostavite ih u plehu da se ohlade, a zatim natrgajte i poslužite.

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?

LOSOS I PESTO OD SJEMENKI BUČE