SALATA OD PILETINE, KOPRA I KISELIH KRASTAVACA
Salata od piletine, kopra i kiselih krastavaca
Ova jednostavna salata od piletine, kopra i kiselih krastavaca odlično je rješenje za ostatke piletine i ukusan ručak gotov za samo nekoliko minuta.
Salata od piletine, kopra i kiselih krastavaca
Sastojci:
- 120 ml grčkog jogurta
- 2 žlice majoneze,
- 2 žlice tekućine od kiselih krastavaca
- sol, po ukusu
- papar, po ukusu
- 300 g kuhane piletine, narezane na sitno
- 150 g kiselih krastavaca, nasjeckanih
- 2 stabljike celera rebraša, nasjeckane
- ¼ crvenog luka, sitno nasjeckanog
- 2 žlice nasjeckanog mladog luka
- 1 žlica nasjeckanog svježeg kopra
Priprema :
- U zdjeli za miješanje pomiješajte grčki jogurt, majonezu, tekućinu od kiselih krastavaca, sol i papar.
- Dodajte nasjeckanu piletinu i kisele krastavce, celer, crveni luk, mladi luk i kopar. Dobro promiješajte.
- Čuvajte u hladnjaku 2-3 dana i poslužite u smotuljku od lista zelene salate, u sendviču ili s krekerima.
Pripremila : Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar