RIBLJI UŠTIPCI OD OSLIĆA
Riblji uštipci od oslića
Volite li male riblje zalogaje, one koji će biti savršeni uvod u gurmansko druženje oko stola, kao odlična ideja nameću se komadići ribe prženi u ukusnom hrskavom omotaču. Naš je odabir oslić čiji se okus odlično spaja s prežnim tijestom pa su ti riblji uštipci odličan odabir za velike i male.
Riblji uštipci od oslića
Sastojci:
500 g oslića
2 dl mlijeka
2 jajeta
češnjak u prahu
mediteranske trave
ulje
sol
2 dl mlijeka
2 jajeta
češnjak u prahu
mediteranske trave
ulje
sol
Priprema:
Filete narežite na sitnije komade i začinite mješavinom začina. Razmutite u zdjeli mlijeko, jaja, brašno, sol i malo češnjaka u prahu te umiješajte ujednačeno tijesto koje je gušće od onog za palačinke. Umačite u tijesto komade ribe te ih pržite s jedne i druge strane dok ne porumene pa ih vadite šupljikavom žlicom na papirnati ubrus. Poslužite uz svježu salatu.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar