PIJANE JAGODE





Pijane jagode

 

 

Jagode natopljene u vinu sve su što vam zapravo treba za dobro ljetno druženje. Kupite jagode  otvorite bocu omiljenog roséa i večer može početi.

 

 

 

Pijane jagode

 

Sastojci:

 

• 450 g jagoda

• 450 ml roséa

• 50 g šećera

 

 

Priprema:

 

Jagode operite, odstranite zelene listiće i stavite ih u veću posudu.

Prelijte ih vinom i stavite u hladnjak na sat vremena.

Ocijedite jagode, lagano ih posušite papirnatim ručnikom i umočite u šećer sa svih strana.

Možete ih odmah poslužiti ili ih staviti u zamrzivač na sat vremena.

U slast!

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

LINZER PITA

ZAŠTO TIJELO TIJEKOM HLADNIH DANA TRAŽI VIŠE MASNOĆA, UGLJIKOHIDRATA I ZAČINA?

VARIVO S OSLIĆEM I KRUMPIROM 🥔