MLADA MRKVA S MEDOM I MASLACEM
Mlada mrkva s medom i maslacem
Mrkva i to mlada uvijek je dobar izbor za
prilog, zar ne? Možemo je peći, od nje raditi pire, ubaciti je u salate ili u
proljetna variva. Danas smo se odlučili poigrati s mladom mrkvom i to tako da
ćemo je premazati s maslacem i medom, začiniti s malo soli i papra te, po želji
i s malo omiljenog začinskog bilja.
Sastojci:
• 6 cijelih mrkava, očišćenih i prerezanih
po dužini
• 2 žlice otopljenog maslaca
• 2 žlice meda
• sol i papar
• začinsko bilje
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
U posudu za pečenje slažite narezane mlade
mrkve pa ih premažite maslacem i medom te začinite.
Pecite 25 do 30 minuta i poslužite
toplo.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar