MLADA MRKVA S MEDOM I MASLACEM



Mlada mrkva s medom i maslacem

 

Mrkva i to mlada uvijek je dobar izbor za prilog, zar ne? Možemo je peći, od nje raditi pire, ubaciti je u salate ili u proljetna variva. Danas smo se odlučili poigrati s mladom mrkvom i to tako da ćemo je premazati s maslacem i medom, začiniti s malo soli i papra te, po želji i s malo omiljenog začinskog bilja.

 

 

 

Sastojci:

 

• 6 cijelih mrkava, očišćenih i prerezanih po dužini 

• 2 žlice otopljenog maslaca 

• 2 žlice meda

• sol i papar 

• začinsko bilje 

 

 

 

Priprema:

 

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. 

 

U posudu za pečenje slažite narezane mlade mrkve pa ih premažite maslacem i medom te začinite.

 

Pecite 25 do 30 minuta i poslužite toplo. 

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?

LOSOS I PESTO OD SJEMENKI BUČE