TOST OD BURRATE, PRŠUTA I BRESKVE






Tost od burrate, pršuta i breskve 




Ovaj recept spaja svježinu voća s bogatom, punom teksturom sira, stvarajući idealnu kombinaciju okusa koja je istovremeno lagana i raskošna. Bilo da tražite doručak, brz međuobrok ili sofisticiranu predjelo za goste, tost od burrate i breskve osvaja svojim spojem okusa i tekstura.





Tost od burrate, pršuta i breskve 


Sastojci:

  • 2 komada sourdough kruha
  • 1 breskva
  • 1 burrata
  • 3 kriške pršuta
  • med, maslinovo ulje
  • po želji: svježi bosiljak ili menta



Priprema :

  • Narežite breskvu na šnite, prelijte s malo maslinovog ulja i pospite malo soli te stavite u pećnicu na 15-20 min.
  • Narežite dvije kriške kruha i na njih stavite svježu burratu pa pršut.
  • Na vrh stavite pečene breskve, svježi bosiljak ili mentu i dodajte malo maslinovog ulja




Pripremila : Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?

LOSOS I PESTO OD SJEMENKI BUČE