TJESTENINA S TUNOM U UMAKU OD RAJČICA






Tjestenina s tunom u umaku od rajčica

 

 

Rajčice su bogat izvor vitamina C koji je jako važan za proizvodnju kolagena. Čak i samo jedna rajčica u vašem jelu može do 30 posto pridonijeti proizvodnji kolagena.  Uživajte!

 

 

 

Tjestenina s tunom u umaku od rajčica

 

Sastojci:

 

• 2 konzerve pelata

• 2 konzerve tunjevine

• češnjak

• maslinovo ulje

• masline

• 400 g tjestenine (fusili ili penne)

 

 

 

Priprema:

 

Na malo maslinova ulja popržite češnjak.

Čim zamiriši dodajte pelate i kuhajte oko pet minuta.

Ocijedite tunjevinu i dodajte na pelate.

Posolite i promiješajte te kuhajte još pet minuta.

Dodajte masline i peršin.

Skuhajte tjesteninu po uputama na pakiranju.

Kuhanu tjesteninu prelijte umakom od tunjevine i pelata s maslinama.

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?

LOSOS I PESTO OD SJEMENKI BUČE