LOSOS U KORICI OD PESTA




Losos u korici od pesta

 

 

Ukusan domaći obrok u radnom tjednu ponekad je tek tjestenina prelivena kupovnim umakom, ali to ne mora biti tako. Mnoga maštovita i vrlo ukusna jela možete pripremiti za isto vrijeme, a osim što ćete uživati u pravom gurmanskom iskustvu, napravit ćete nešto dobro i za svoje zdravlje.

 

 

Losos u korici od pesta

 

Sastojci:

 

  • 4 fileta lososa, bez kože
  • 6 žlica pesta od bosiljka
  • 3 žlice krušnih mrvica
  • 3 žlice naribanog parmezana
  • maslinovo ulje

 

 

 

Priprema:

 

 

1.      Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.

2.     Filete lososa posložite na lim za pečenje tako da gornju stanu, onu gdje je bila koža, okrenete prema dolje.

3.     Svaki filet premažite debelim slojem pesta.

4.     Pomiješajte krušne mrvice i parmezan i posipajte po pestu.

5.     Pokapajte s malo ulja i pecite 10-ak minuta

 

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KRUMPIR OD TISUĆU SLOJEVA

JE LI SIJEČANJSKA DEPRESIJA STVARNA?