LOSOS U KORICI OD PESTA
Losos u korici od pesta
Ukusan domaći obrok u radnom tjednu ponekad je tek tjestenina prelivena
kupovnim umakom, ali to ne mora biti tako. Mnoga maštovita i vrlo ukusna jela
možete pripremiti za isto vrijeme, a osim što ćete uživati u pravom gurmanskom iskustvu, napravit ćete nešto dobro i za
svoje zdravlje.
Losos u korici od pesta
Sastojci:
- 4 fileta lososa, bez kože
- 6 žlica pesta od bosiljka
- 3 žlice krušnih mrvica
- 3 žlice naribanog parmezana
- maslinovo ulje
Priprema:
1.
Zagrijte pećnicu na
220 stupnjeva.
2. Filete lososa posložite na lim za pečenje tako da gornju stanu,
onu gdje je bila koža, okrenete prema dolje.
3. Svaki filet premažite debelim slojem pesta.
4. Pomiješajte krušne mrvice i parmezan i posipajte po pestu.
5. Pokapajte s malo ulja i pecite 10-ak minuta
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar