Popečci od krumpira





Popečci od krumpira

 

 

 

 

Fine ploške krumpira pripremite uz kapi maslinovog ulja i omiljenog začina, a brzo pripremljeno jelo pružit će vam više vremena za ostale životne radosti.

 

 

 

 

Popečci od krumpira

 

 

Sastojci za četiri osobe:

 

·        500 g krumpira

·        ½ vrećice Vegete Natur za krumpir

·        6 žlica maslinova ulja

·        Sol

 

 

 

Priprema:

 

1.      Krumpir operite i u ljusci ga dvadesetak minuta kuhajte u posoljenoj vodi.

 

2.      Zatim ga ocijedite i ostavite u cjedilu neko vrijeme da se ohladi.

 

3.      Ohlađeni krumpir ogulite, grubo narežite, dodajte Vegetu Natur za krumpir i 2 žlice maslinova ulja te promiješajte.

 

4.      Rukom oblikujte popečke i stavite ih na zagrijanu nauljenu tavu.

 

5.      Pecite ih s obje strane dok ne dobiju rumenu boju.

 

 

Pripremila: Ivana Matas 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balansiranje između poslovnog i privatnog života u suvremenom svijetu

OMILJENA TERAPIJA-SAN!

Kako maksimalno iskoristiti usluge D-Marina za nezaboravno iskustvo plovidbe