Popečci od krumpira
Popečci od krumpira
Fine ploške krumpira pripremite uz kapi maslinovog ulja i
omiljenog začina, a brzo pripremljeno jelo pružit će vam više vremena za ostale
životne radosti.
Popečci od krumpira
Sastojci za četiri osobe:
·
500 g krumpira
·
½ vrećice
Vegete Natur za krumpir
·
6 žlica
maslinova ulja
·
Sol
Priprema:
1.
Krumpir operite i u ljusci ga dvadesetak minuta
kuhajte u posoljenoj vodi.
2.
Zatim ga ocijedite i ostavite u cjedilu neko
vrijeme da se ohladi.
3.
Ohlađeni krumpir ogulite, grubo narežite,
dodajte Vegetu Natur za krumpir i 2 žlice maslinova ulja te promiješajte.
4.
Rukom oblikujte popečke i stavite ih na
zagrijanu nauljenu tavu.
5.
Pecite ih s obje strane dok ne dobiju rumenu
boju.
Pripremila: Ivana Matas
Primjedbe
Objavi komentar